L’Or de Ponent, d’Alcanó al món

15 de desembre de 2020

El Molí d’Alcanó celebra els Camins d’Or Líquid, enguany, de manera virtual

Durant aquesta setmana, el Molí d’Alcanó és el protagonista de la 12a Edició dels Camins d’Or Líquid que, enguany, se celebra de manera virtual. D’aquesta manera, el molí ha organitzat diferents activitats, com una projecció audiovisual que segueix el recorregut de l’oli, des de la recol·lecció de les olives al camp, fins a l’arribada al molí, la molta i el salt d’oli, així com l’envasament i la posterior cuina a mans d’Oriol Ivern, xef amb Estrella Michelin del restaurant Hisop de Barcelona, qui elabora una recepta utilitzant l’oli d’oliva verge extra de ‘Selecció Especial’, Praedium KYLATT. També, des de l’emissora UA1 Ràdio Lleida, s’està realitzant un concurs radiofònic en què se sortejarà un lot d’oli d’oliva verge extra L’Or de Ponent.

A més a més, en el marc d’aquesta 12a edició, el Molí d’Alcanó també ha posat en marxa una nova oferta de transport gratuït per la compra de quatre garrafes de cinc litres de L’Or de Ponent, o bé, amb totes les compres iguals i superiors a 96€ així com amb la compra de 4 ampolles Praedium KYLATT. Una oferta que estarà vigent fins al dimarts 8 de desembre.