KYLATT guanya el ‘Grand Prestige Gold’ als premis Terraolivo 2023 a Israel

28 de juny de 2023

KYLATT premiat al concurs internacional d’oli d’oliva al Mediterrani, Terraolivo IOOC 2023 Awards.

KYLATT, l’oli d’oliva premium produït pel Molí d’Alcanó del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, ha rebut el prestigiós guardó Grand Prestige Gold al concurs internacional d’oli d’oliva al Mediterrani, Terraolivo IOOC 2023 Awards.

Terraolivo IOOC Mediterrani és una competició amb una àmplia reputació i reconeixement entre els professionals de l’oli d’oliva verge extra a nivell mundial i d’Israel. En els últims anys, ha esdevingut una de les competicions més importants i influents del sector. Amb un panell d’experts de tot el món, Terraolivo IOOC és coneguda per la seva imparcialitat i rigor en l’avaluació dels millors olis d’oliva del món.

El guardó Grand Prestige Gold atorgat a KYLATT és un dels més alts reconeixements que el panell d’experts pot atorgar a un oli d’oliva. Aquest guardó destaca les qualitats positives de l’oli en diversos atributs, com el fruitat, l’amargor i la picantor. La puntuació excel·lent obtinguda per KYLATT posa de manifest la seva excel·lència en aquests aspectes i reafirma el compromís del Molí d’Alcanó en produir un oli d’oliva d’alta qualitat.

Aquest últim guardó s’uneix als altres dos premis ja aconseguits aquest any per KYLATT. L’oli d’oliva ha estat guardonat amb el premi del Públic al Millor Oli de la Fira de l’Oli de Les Borges i la Medalla d’Or als Premis New York World Olive Oil, consolidant la seva posició com un dels millors olis d’oliva del món.

El Molí d’Alcanó del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent celebra aquesta nova distinció, la qual confirma l’esforç constant i la dedicació per oferir un producte excepcional als consumidors. KYLATT és fruit del treball col·lectiu i l’expertesa de tot l’equip, des dels agricultors fins als tècnics i artesans involucrats en el procés de producció.