Zwilling-KYLATT: una col·laboració que comença a Bilbao

14 de juny de 2023

KYLATT, l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial del Molí d’Alcanó del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, inicia ara una col·laboració amb el grup Zwilling per la qual estarà present a les principals botigues-espais que la marca alemanya té a Madrid, Barcelona i Bilbao.

Tast d’olis a Bilbao:

En el procés d’expansió i difusió de KYLATT s’afegeix ara una col·laboració amb Zwilling que fa possible que KYLATT estigui present a les botigues que la multinacional alemanya té a Madrid, Barcelona i Bilbao. El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent i Zwilling inicien aquesta col·laboració per visualitzar en els seus espais botiga-espai aquest AOVE de màxima qualitat. A més de l’exposició del producte, KYLATT participarà en algunes de les “Gastro-Cites” que organitza Zwilling, en les quals es realitzen tastets i demostracions per donar a conèixer les novetats de la marca i les dels seus socis a la premsa especialitzada.

Tast d’olis a Bilbao:

Bilbao ha estat el punt de partida d’aquesta col·laboració amb un tast d’olis dirigit pel conegut xef amb Estrella Michelin, Oriol Ivern, del prestigiós restaurant Hisoprestaurant de Barcelona. Estem encantats d’haver pogut presentar KYLATT en aquesta oportunitat única de tast a la ciutat de Bilbao, que va marcar l’inici d’aquesta aliança estratègica amb Zwilling. Ara, amb l’establiment de KYLATT a les principals Boutique-showrooms de Zwilling a Madrid, Barcelona i Bilbao, esperem poder portar l’excel·lència del nostre AOVE a un públic encara més ampli a tot el país.

Sobre Zwilling:

La història de Zwilling comença el 1731 i és avui en dia una de les marques més antigues d’Europa. Tots els seus productes estan pensats específicament per a la seva funció, acompanyats d’un disseny de màxima qualitat que garanteix una execució perfecta. El seu objectiu es centra en aconseguir les millors prestacions de qualitat, durabilitat, facilitat de maneig, seguretat i higiene. Amb més de 25.000 punts de venda a tot el món, Zwilling Iberia compta amb 3 botigues insignia de la marca ubicades a Barcelona, Madrid i Bilbao.