Praedium KYLATT premiat com el millor Oli Verge Extra Fruitat Verd Dolç de la Fira de l’Oli

8 de febrer de 2021

Praedium KYLATT ha estat guardonat amb el premi al Millor Oli Verge Extra Fruitat Verd Dolç en la categoria de Petit Productor

Praedium KYLATT, l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial del Molí d’Alcanó, que pertany al Grup Fruits de Ponent, ha estat guardonat amb el premi al Millor Oli Verge Extra Fruitat Verd Dolç en la categoria de Petit Productor a la 58a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues.

El president del Grup Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, i el Cap de la Secció de Fruita Seca i Oli, Josep Ramon Estopà, han recollit el premi. Escarp, en el seu discurs, ha agraït al Patronat de la Fira de l’Oli l’organització d’aquesta edició online de l’esdeveniment i ha remarcat que des del Grup Fruits de Ponent “anem tirant endavant amb un altre sector que és clau al territori”.

Praedium KYLATT està elaborat amb olives arbequines recol·lectades a principis d’octubre i a l’albada per conservar la seva frescor. Entre les seves característiques, destaquen els aromes d’herba tallada, notes d’ametlló, fonoll o nou verda.