El Restaurant Hisop, reconegut amb 2 Sols de la Guia Repsol 2021

14 d'abril de 2021

El Restaurant Hisop de Barcelona, amb el xef Oriol Ivern al capdavant, assessor gastronòmic en el projecte Praedium KYLATT, l’oli d’oliva verge extra de ‘Selecció Especial’ del Molí d’Alcanó, ha rebut la distinció de 2 Sols de la Guia Repsol.

El Restaurant Hisop de Barcelona, amb el xef Oriol Ivern al capdavant, assessor gastronòmic en el projecte Praedium KYLATT, l’oli d’oliva verge extra de ‘Selecció Especial’ del Molí d’Alcanó, ha rebut la distinció de 2 Sols de la Guia Repsol. Es tracta d’un reconeixement que reben els millors restaurants i cuiners, que han manifestat una excel·lència culinària.

Segons detalla la Guia Repsol, “Oriol Ivern Bondia busca a ‘Hisop’ cada escletxa per reforçar l’arquitectura de la seva singular posada al dia de la cuina catalana. El cuiner tira de fils imprevistos per aconseguir, amb punts encertats i fons saborosos, que la unió de termes com tradició i actualització no resulti forçada ni gastada”. A més a més, afegeix que “tot encaixa harmoniosament en aquest petit i acollidor local, obert el 2001, on també cobren pes els vins locals”.

Sorteig d’un Menú Degustació al Restaurant Hisop

Des de Praedium KYLATT hi ha en marxa un sorteig d’un Menú Degustació al Restaurant Hisop. Participar és molt fàcil, totes les compres de Praedium KYLATT que es realitzin fins al 18 de maig entraran al sorteig, que es durà a terme el 19 de maig, dia en el que es donarà a conèixer el guanyador. Es tenen en compte tant les compres online a https://ordeponent.com/ com les que es facin a les agrobotigues d’Alcarràs i Alcanó.