Hisop, “modèlic per la seva cuina plena de matisos”

14 de maig de 2021

La Vanguardia es fa ressò del 20è aniversari del restaurant Hisop del xef Oriol Ivern amb un article on destaca els matisos de la seva cuina
La Vanguardia es fa ressò de la bona feina del restaurant del xef Oriol Ivern, col·laborador en la creació de Pradium KYLATT

El restaurant Hisop de Barcelona, amb Estrella Michelin i dos Sols de la Guia Repsol, celebra el seu 20è aniversari i el diari La Vanguardia se n’ha fet ressò destacant la seva cuina modèlica plena de matisos, la complicitat del seu equip, la relació qualitat-preu i les seves mesures anti-covid. El xef Oriol Ivern, col·laborador en la creació de l’oli d’oliva verge extra de ‘Selecció Especial’ del Molí d’Alcanó, Praedium KYLATT, assegura que l’essència continua sent la mateixa i defensa els productes locals sempre que és possible.

“Si tenir el negoci que vols com vols és un exemple d’èxit, Hisop ho és absolutament” així qualifica Cristina Jolonch, autora de l’article, el restaurant d’Oriol Ivern. En aquesta línia, ressalta “l’elegància i la subtilesa de les elaboracions i la gosadia d’unes combinacions que només funcionen quan hi ha molt de criteri”.

Ivern, per la seva banda, assegura que continua cercant “una cuina singular” que, a la vegada, pretén, “a més de ser saborosa, anar una mica més enllà”.

Consulta l’article complet: https://www.lavanguardia.com/comer/sitios/20210508/7434432/restaurante-hisop-barcelona-oriol-ivern-2021.html