Praedium KYLATT, guardonat als premis London International Olive Oil Competitions 2021

21 de juny de 2021

Es reconeix la seva qualitat amb la medalla de bronze

L’oli d’oliva verge extra de ‘Selecció Especial’ Praedium KYLATT, del Molí d’Alcanó (Grup Cooperatiu Fruits de Ponent), ha rebut un nou guardó internacional, aquest cop per part del ‘London International Olive Oil Competitions’. L’oli de la gamma ‘premium’ del Molí d’Alcanó ha obtingut una medalla de bronze en la categoria d”Olis de Qualitat’. El certamen de Londres és un dels més prestigiosos i exigents que té l’objectiu de promocionar la qualitat dels olis d’oliva arreu del món entre els consumidors i els professionals del sector. 

El concurs compta amb quatre categories, ‘Quality’, ‘Packaging’, ‘Health Claim’ i ‘Infused Olive Oil’, en les que distingeix els diferents olis d’arreu del món que es presenten. En el cas de Praedium KYLATT ha estat distingit en la primera d’elles. Per tal de fer la selecció dels millors olis en aquesta categoria, els productors presenten una mostra de l’oli de forma anònima perquè el jurat el tasti a cegues i en faci les seves valoracions.

Praedium KYLATT representa la unió de la millor selecció d’olives arbequines dels camps d’Alcanó, l’experiència dels tècnics del Molí d’Alcanó i la passió per la gastronomia del xef amb estrella Michelin Oriol Ivern (restaurant Hisop, Barcelona).

Amb aquest ja són tres els distintius que ha obtingut l’oli ‘Premium’ del Molí d’Alcanó en els seus primers dos anys: A París, per l’Associació per a la Valoració dels Productes Agrícoles (AVPA) l’any 2020, a la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues de les Borges Blanques (2021) i avui al LIOOC, de Londres (2021).