Praedium KYLATT, guardonat al millor disseny de producte a la Fira de l’Oli

25 de gener de 2022

L’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial del Molí d’Alcanó, Praedium KYLATT, ha estat guardonat amb el premi al millor disseny de producte a la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i  Les Garrigues de Les Borges Blanques.

El premi s’ha lliurat aquest diumenge durant l’acte de cloenda de la 59a edició de la fira a càrrec de Teresa Carles, xef i propietària del grup Healthy Foods.

El disseny de Praedium KYLATT, de la mà de l’agència OMA de Lleida, està configurat pel color mediterrani i un dibuix harmònic. El resultat reflecteix personalitat, caràcter, i art, característiques essencials del producte. Amb la nova collita ha sortit a la llum el nou disseny de l’ampolla de Praedium KYLATT, que és més sostenible.

Praedium KYLATT, està elaborat a partir d’olives arbequines de collita primerenca de camps especialment seleccionats, obtenint així el distintiu d’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial. La qualitat d’aquest oli és fruit de la unió de diferents factors: la millor tria d’olives, la destresa dels tècnics del molí i la passió del xef amb una estrella Michelin, Oriol Ivern.

El seu nom, “Praedium” concretament, prové del llatí i significa “finca”, simbolitzant l’univers mediterrani. Cal destacar que, Praedium KYLATT ha estat guardonat anteriorment amb 4 premis, al que se li suma aquest últim de la Fira de l’Oli.