KYLATT, dins de l’alta gastronomia

3 de febrer de 2022

Converses amb el xef

S’endinsa en la cuina del xef amb estrella Michelin Oriol Ivern

KYLATT, l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial del Molí d’Alcanó (del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent), presenta una nova línia de continguts en la qual s’endinsa dins de l’alta gastronomia, concretament en la cuina del xef amb estrella Michelin Oriol Ivern, del restaurant Hisop de Barcelona.

A través d’aquests vídeos, el xef Ivern ens desvetlla els quatre grans pilars dins d’una cuina amb estrella Michelin, de la idea fins al resultat. Ens relata un viatge des de l’experiència i la inspiració fins a l’experimentació i l’execució. Una història en la que KYLATT hi és present i forma part dels ingredients destacats de la cuina, imprescindibles per contribuir en l’èxit d’aquest restaurant.

Descobreix-ne més a continuació.

KYLATT – Converses amb el xef: Experiència
KYLATT – Converses amb el xef: Inspiració
KYLATT – Converses amb el xef: Experimentació
KYLATT – Converses amb el xef: Execució