KYLATT guanya la medalla d’or als Berlin Global Olive Oil Awards

25 de maig de 2022

Ha estat distingit en la categoria de ‘Qualitat’

L’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial del Molí d’Alcanó (del Grup Fruits de Ponent), KYLATT, ha estat guardonat amb la medalla d’or als Berlin Global Olive Oil Awards (Berlin GOOA) per la seva qualitat. Un concurs a escala internacional en el qual participen olis d’arreu del món i que compta amb un jurat format per experts gastrònoms i tastadors amb l’objectiu de donar visibilitat i augmentar el coneixement de marca dels olis d’oliva verge extra.

Aquest premi reconeix l’aposta per l’excel·lència que fa el Molí i se suma als dos guardons internacionals rebuts en els últims dos anys: la medalla Gourmet d’Or per l’Associació per a la Valoració dels Productes Agrícoles (AVPA) 2020 i la medalla de bronze als London International Olive Oil Competitions 2021.

Es tracta d’un oli elaborat a partir d’olives arbequines de camps d’Alcanó especialment seleccionats i escollit d’entre els millors tasts, mitjançant un procediment acurat per tal de preservar les diferents virtuts organolèptiques. El Molí d’Alcanó, situat en aquesta localitat del Segrià i que pertany al Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, compta amb un teixit de socis productors i forma part de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues.