KYLATT, finalista en els premis dels millors olis a la Fira de l’Oli de les Borges

17 de gener de 2023

Els dies 20, 21 i 22 de gener se celebra la 60 edició de la Fira de l’Oli de Les Garrigues a les Borges Blanques, la capital de l’oli. La Fira porta seixanta anys ajudant a créixer el món rural i les Garrigues i s’ha convertit en la Fira més important del sector de l’oli.

L’Or de Ponent i KYLATT, del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, estaran presents ens aquesta seixantena edició, on més d’una trentena de productors mostraran les seves novetats en aquest aparador per excel·lència.

A més dels productes que es presenten a l’stand com cada any, hi ha algunes novetats. Avui s’han conegut els finalistes dels Premis de la Fira de l’Oli i KYLATT ha estat nominat com a millor oli fruitat verd dolç de Grans Productors. Una altra novetat d’aquest any és que dins del programa de la Fira, el dissabte a les 20h se celebrarà un showcooking a càrrec dels xefs Oriol Ivern i Jordi Morillo, del restaurant Hisop de Barcelona, amb Estrella Michelin. Els dos xefs cuinaran en directe una tapa maridada, precisament, amb el nostre oli nominat: KYLATT.