KYLATT, Premi del Públic al Millor Oli a la Fira de l’Oli

23 de gener de 2023

KYLATT ha estat el guanyador del premi del Públic al Millor Oli a la 60 edició de la Fira de l’Oli de les Borges

KYLATT és el guanyador del prestigiós premi del Públic, que reconeix l’oli més apreciat i valorat dels assistents de la Fira. El públic que divendres, dissabte i diumenge ha passat per Fira de l’Oli ha decidit que KYLATT és el millor oli verge extra en aquesta edició. Per prendre aquesta decisió, els assistents ha fet prèviament un tast de trenta-dos olis.

A més de ser el guanyador en la categoria del premi del Públic, KYLATT també ha guanyat el premi al millor disseny d’estand. En anteriors edicions de la Fira de l’Oli, KYLATT va guanyar el premi al millor oli verge extra fruitat verd dolç (2021) i el premi al millor disseny de producte (2022).

Durant la Fira, els assitents també han pogut conèixer la resta de productes de l’Or de Ponent i gaudir de les diferents activitats que s’han realitzat, com per exemple un showcooking amb el xef amb Estrella Michelin, Oriol Ivern, acompanyat de l’expert gastronòmic Jordi Morillo, que dissabte van cuinar en directe una tapa maridada amb KYLATT.

Aprofitant la presència del xef, també es va dur a terme una altra suculenta acció: el sorteig d’un menú per a dues persones al prestigiós restaurant Hisop de Barcelona, el restaurant d’Ivern.